Vintertrött med vårkänslor! gått över bron igen! Trevlig helg igen

God helg och det var bra skrivet. 😊

stefansphotos.se

Trött och trögt med att skriva blogg denna vecka, Vinte rtröttheten har nog slagit till! jag hoppas man piggar upp sig när det blir ljusare dagar, Och kroppen är nog lite vilsen det borde vara kallt men solen strålar och det är 10 grader! är nog lika förvirrande som för blommorna och björnen! om dom ska knoppa ut eller gå i ide!
.
Har skrivit det förut allergi varning i januari det är nog inte ofta förekommande! och jag som lider av allergi och som jag känner mig väldigt trött på vintrarna så känns som det blir extra bingo nu! jag piggade upp mig med en energibomb! igår så hoppas den står sig hela helgen! kivi och äpple i mixern och det gjorde kanske susen!.

Vädret det kan vi inte göra något åt,Mitt jobb blir väldigt mycket bättre när det inte är vinter ingen halka eller snö när jag far…

Visa originalinlägg 580 fler ord

En reaktion till “Vintertrött med vårkänslor! gått över bron igen! Trevlig helg igen

  1. Jag vet inte varför detta inlägg ses som att jag har lagt in det?. Men det är inte jag utan en annan person som har lagt in detta. Och jag har bara svarat att jag gillade det.
    Mvh Fotoolle57

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.